دو نیروگاه خورشیدی ۶۰ مگاواتی قم تا پایان سال تکمیل می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۴۹۲۷

دو نیروگاه خورشیدی ۶۰ مگاواتی قم تا پایان سال تکمیل می‌شوند

عملیات احداث دو نیروگاه خورشیدی ۶۰ مگاواتی در استان قم با تحویل زمین و صدور دستورات لازم آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود این پروژه‌ها تا پایان سال جاری تکمیل و وارد مدار تولید برق استان شوند.

دو نیروگاه خورشیدی ۶۰ مگاواتی قم تا پایان سال تکمیل می‌شوند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با پیگیری اکبر بهنام جو استاندار قم، عملیات اجرایی دو نیروگاه خورشیدی ۶۰ مگاواتی در استان از روز شنبه ۹ آبان آغاز خواهد شد. زمین مورد نیاز این پروژه به وسعت حدود ۴۰۰ هکتار امروز تحویل سرمایه‌گذار بخش خصوصی شد و دستورات لازم برای انجام امور اداری صادر شد.

صبح امروز جلسه‌ای در دفتر استانداری قم با حضور سرمایه‌گذار و مسئولان استانی برگزار شد تا جزئیات احداث نیروگاه‌ها و هماهنگی‌های اجرایی بررسی شود. این جلسه حدود یک ساعت و نیم به طول انجامید و پس از آن بازدید میدانی از محل پروژه انجام شد.

سرمایه‌گذار پروژه اعلام کرد: هر دو نیروگاه خورشیدی به دلیل آماده بودن زیرساخت‌ها تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری خواهند رسید و در ساعات اوج مصرف برق استان مورد استفاده قرار خواهند گرفت. اوج مصرف برق استان قم در تابستان حدود ۱۳۰۰ مگاوات در لحظه برآورد می‌شود.

سپهر فروتن مسئول پیگیری امور تولید برق نیروگاه‌ها و شبکه‌های انتقال برق استانداری قم، گفت: مسیر تردد سرمایه‌گذار و تیم اجرایی توسط اداره کل راهداری هموار شده و پروژه طبق برنامه از روز شنبه آغاز خواهد شد.

استاندار قم همچنین موافقت دولت برای حمایت از پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۶۰ مگاواتی را دریافت کرده است. این پروژه‌ها در کنار نیروگاه‌های خورشیدی در حال اجرا هستند و مجموع ظرفیت تولید برق استان با به مدار آمدن آنها به حدود ۵۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

پربازدیدترین آخرین اخبار